You're currently on:

Pentru a achita produsele comandate pe Online Shop Musette aveţi la dispoziţie următoarele opţiuni:
- Plată numerar sau ramburs
- Plată cu Card bancar VISA, Maestro sau Mastercard (acceptăm şi carduri de credit, dar într-o singură rată)

Plată numerar/ramburs 
Plata se face in lei, integral, la livrare. În cazul livrării produselor la domiciliu, plata se va face către agentul de curierat care efectuează livrarea. Agentul de curierat este obligat să ofere clientului o chitanţă nefiscală care atestă efectuarea plăţii.

Plata online cu cardul
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, în condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2).
Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacţii.
Pentru asigurarea securităţii tranzacţiilor, musette.ro foloseşte platforma EuPlatesc.ro, partener Raiffeisen Bank.
Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacţiei în platforma de plăţi EuPlatesc.ro.
În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacţiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată EuPlatesc.ro. SC Musette Exim SRL nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Post your comment

MUSETTE ONLINE