Nu ai produse in coş!

You're currently on:

- 20 %

Geanta GILDA

Regular Price: 899,00 RON

Special Price 719,20 RON

Piele | bleumarin | Accesorii: aurii

Geanta GILDA are un design simplu și sofisticat în același timp, cu linii drepte și accesorii metalice aurii. Este prevăzută cu trei compartimente inchise cu fermoar, fiecare compartiment prevazut cu buzunare aplicate.Lungime 34 / Înălţime 23.5 / Lăţime 16

Culoare
Out of stock
 
 
 
 
 
 
> detalii livrare
> politică retur
> program loializare
Cat 25 + 2Cat 30 + 3Array ( [0] => 25 [1] => 30 [2] => 45 ) 30

S-ar putea să-ţi placă

Văzute recent

Curele Damă

Mărime (CM) 90 95 100 105 110      
MĂRIME US 2 3 4 5 6      
MĂRIME EURO S M L XL XXL      

  

Curele Bărbaţi

MĂRIME (CM) 105 110 120 125 130      
MĂRIME EURO S M L XL XXL      
MĂRIME US 2 3 4 5 6      

 

 

 

Încălţăminte femei

EUR Sizes 34 34.5 35 35.5 36 36.5 37 37.5 38 38.5 39 39.5 40 40.5 41
US Sizes 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11
UK Sizes     2   3   4   5   6   7   8

 

 

Încălţăminte bărbaţi

EUR Sizes 39 40 41 42 43 44 45 46
US Sizes 6 7 8 9 9.5 10.5 11.5 12.5
UK Sizes 5.5 6.5 7.5 8.5 9.5 10 11 12

 

 

 

Mănuşi

Mărime 3 4 5 6
Femei 19 cm 21 cm 22 cm 23 cm
Bărbaţi 23 cm 24 cm 26 cm 28 cm

 

 

 

 

Pijamale

Mărime 2 3 4 5
din lana S M L XL
din matase S/M L/XL

Detalii livrare

Livrarea se face prin DPD Curier numai pe teritoriul României, în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificată de dumneavoastră. În cazul unei situaţii de Forţă Majoră, livrarea poate întârzia. Vă rugăm să indicaţi adresa la care puteţi fi găsiţi între orele 9-18, în zilele lucrătoare, livrările efectuându-se doar în această perioadă. Tariful per colet este stabilit 15 RON, iar toate comenzile cu valoare de peste 300 RON beneficiază de transport gratuit. Pentru a vedea ce costuri de transport ai de suportat, accesează pagina Tarifare Transport. În cazul comenzilor efectuate cu plata ramburs a căror valoare nu depăşeşte 300 RON, la costurile de transport se va adăuga o taxă fixă de ramburs de 4 RON.

Atenţie

Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu şi-au îndeplinit obligaţiile pecuniare sau de altă natură faţă de Musette Exim. De asemenea, contractul va fi interpretat şi executat cu bună credinţă. Orice abuz va conduce la întreruperea oricăror relaţii contractuale.

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până sâmbătă, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 16:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite după ora 16:00, vinerea, nu vor fi procesate până săptămâna viitoare, luni. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. Musette nu se face responsabilă pentru întârzierile neprevăzute. Exceptând cazurile de forţă majoră, comenzile vor fi livrate în maxim 5 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. Din motive de securitate, se solicită semnarea ordinului de livrare a comenzii. Nu se fac livrări care Căsuţe Poştale ori Oficii Poştale. Vă rugăm să verificaţi, la livrare, conformitatea comenzii: numărul de cutii, integritatea pachetului, corespondenţa codului de livrare cu cel din comandă. Vă rugăm să semnalaţi orice lipsă a conformităţii în scris, atât în documentaţia firmei de curierat, cât şi pe adresa asistenta@musettegroup.ro. Dacă produsul primit este deteriorat, se recomandă returnarea lui în starea iniţială, fără a-l utiliza şi fără a desprinde etichetele. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe website trece în responsabilitatea dumneavoastră, odată cu semnarea documentelor de transport.

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, si sa returneze produsul/produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului. Pentru exercitarea dreptului de denunţare unilaterală a contractului trebuie să ne informaţi în scris, prin completarea Formularului de Retur  şi expedierea acestuia pe adresa asistenta@musettegroup.ro. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 de zile de la data acceptării returului de către Musette Exim. Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate (să aibă etichetele originale Musette, să nu fie purtate sau deteriorate; integritatea documentelor însoţitoare). Coletul trebuie să conţină şi Formularul de Retur completat cu toate informaţiile necesare.

Pentru a putea soluţiona cât mai repede cererea dumneavoastră de restituire, vă recomandăm să rambursaţi produsele prin intermediul unei firme de curierat (ex: FAN Curier, Urgent-Cargus, Nemo Express, GLS), şi nu prin intermediul Poştei Române. Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. În cazul în care doriţi înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastră, ca şi client. Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenţei prin ramburs la primirea coletului. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur. Daca vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, contactaţi într-un interval de 72h echipa Musette Exim (tel 0372.711.911, Str. Verzişori 36-38, SECTOR 4, BUCUREŞTI) pentru a reclama aceasta situaţie şi ne vom asigura ca produsul să fie înlocuit cu un produs nou sau rambursarea banilor. Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către Musette Exim. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzaţi recepţia lor.

In magazinele fizice, puteti efectua schmibul cu orice produs de minim aceeasi valoare cu cel comandat, cu mentiunea ca termenul de 14 zile calendaristice de la primirea coletului trebuie respectat si in aceasta situatie, iar schimbul se face doar pe baza facturii si doar daca produsul nu a fost purtat. In magazinele fizice nu puteti opta pentru rambursarea contravalorii produselor comandate online.

Program loializare

Calitatea de membru este atestată prin cardul de fidelitate MUSETTE; acesta nu este un card de credit, ci un card de identificare a clienţilor fideli pe baza căruia posesorii beneficiază de un set de avantaje la achiziţionare de produse din reţeaua de magazine MUSETTE.

 

Beneficiile cardului de fidelitate:

• 10% discount pentru orice achiziţie: posesorul unui card de fidelitate MUSETTE beneficiază de un discount fix de 10% pentru orice achizitie;

• 10% HAPPY BIRTHDAY DISCOUNT: de ziua ta, MUSETTE ţi-a pregătit un cadou. Ai 7 zile la dispoziţie începând cu data la care te-ai născut şi un discount suplimentar de 10% pentru a-ţi alege 2 produse, din categorii diferite (exemplu: încălţăminte şi marochinărie), dintr-unul din magazinele MUSETTE;

 

Dobândirea calităţii de membru MUSETTE CLUB

Poate intra in posesia cardului de fidelitate MUSETTE orice persoană care achiziţionează produse din magazinele MUSETTE în valoare totală de minim 1000 RON, dovada făcându-se pe baza bonului de casă. Sunt valabile bonurile de casă din orice punct de vânzare MUSETTE, indiferent dacă sunt acordate discount-uri sau produsele corespunzătoare fac parte din promoţii sau campanii de reduceri de preţ. Participantul completează integral formularul de înscriere, cu date reale şi citeţ. Formularul de înscriere se completează şi se predă în punctele de vânzare MUSETTE împreună cu bonul de casă care face dovada achiziţiei. Un formular nesemnat sau conţinând date incomplete nu este valid, ceea ce atrage după sine imposibilitatea de a beneficia de avantajele oferite de acest program. Cardul de fidelitate MUSETTE se va trimite către posesor la magazinul MUSETTE indicat de acesta. După primirea acestuia de către posesor, cardul devine activ şi poate fi imediat utilizat. Titularul cardului va avea obligaţia de a anunţa fără întârziere orice schimbare a informaţiilor personale şi, de asemenea, va anunţa pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate.

Mecanism de functionare

Zona de desfășurare a programului de fidelitate este reprezentată de punctele de vânzare MUSETTE de pe întreg teritoriul Romaniei, cu posibilitate de extindere şi la viitori parteneri

Programul de fidelitate are o durată nedeterminată. Cardul dvs. de fidelitate este valabil un an de zile, începând cu data la care acesta a devenit activ. Puteți rămâne în programul de fidelitate și puteți beneficia în continuare de avantajele cardului de fidelitate MUSETTE în condițiile în care în decursul acestui an calendaristic ați achiziționat produse MUSETTE în valoare de 2000 RON.

Procentul de 10% discount disponibil pentru orice achiziție efectuată de dvs. în perioada de valabilitate a cardului de fidelitate MUSETTE este aplicabil având în vedere următorul considerent: în cazul în care respectivul produs face parte dintr-o promoție sau într-o campanie de reduceri de preț, se va lua în considerare doar discountul cel mai semnificativ (comparând discount-ul de card și discount-ul promoției).

MUSETTE îsi rezervă dreptul de a sista oricând derularea programului, înştiintarea cu privirea la aceasta fiind afişată în toate punctele de vânzare MUSETTE cu cel putin 15 zile înainte.

Conform legii 677/2001, datele dvs. personale vor fi prelucrate doar în vederea analizelor necesare Musette. Acestea nu vor fi înstrăinate către alte baze de date; conform legii menţionate se pot aduce modificări sau se poate face opoziţie cu privire la datele personale.

Acest program de fidelitate se va defăsura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial, fiind organizat de SC MUSETTE SRL, cu sediul social în str. Alexandru Donici nr. 2, sector 2, Bucureşti, Romania, înregistrată la Oficiul Registrului Comertului de pe lângă Tribunalul Bucureşti nr. J40/8273/1992, cod unic de înregistrare 2443, denumite în cele de mai sus « Organizator ».

REGULAMENT GIFT CARD

 

“Gift card Online 300”, “Gift card Online 500” si “Gift card Online 1000” sunt carduri cadou emise de SC. Musette Exim SRL, cu sediul în Bucureşti, sectorul 2 , str. Alexandru Donici nr. 2, având ca număr de înregistrate în Registrul Comerţului Bucureşti J40/8273/92 şi număr de înregistrare scală RO 2443, cont IBAN nr. RO24RZBR0000060003007931 deschis la Raieisen Bank Mall.

 

Cardurile sunt valabile doar pe siteul www.musette.ro, timp de 1 an din momentul achizitiei şi pot fi folosite pentru cumpărarea oricărui fel de produs. “Gift card 300” şi “Gift card 500” pot folosite doar o singură dată. În cazul în care valoarea produselor achiziţionate este mai mare decât valoarea cardurilor, diferenţa va fi achitată de către cumpărător. Cu ajutorul cardurilor pot fi achizitionate produse a caror valoare este de minim 300 RON, 500 RON, respective 1000 RON (in functie de valoarea nominala a cardului) – in caz contrar, codul cardului nu va fi validat. Cardurile nu se pot răscumpăra pentru sume de bani. În cazul în care codul cardului este pierdut sau expirat, acesta nu se inlocuieşte. Cardurile cadou trebuie platite integral, plata online. La achizitia cardurilor cadou nu se pot aplica reduceri ale cardurilor de fidelitate sau ale altor campanii existente.

 

Close
Post your comment

MUSETTE ONLINE