best romanian brand award musette

 

Best Romanian Brand 2017

 

Publicaţiile de modă din România obişnuiesc ca la finalul fiecărui an să organizeze câte un eveniment aniversar. Printre acestea se numără şi Elle România, care găzduiește unul dintre cele mai importante evenimente de modă în România – Elle Style Awards. Evenimentul adună stiliști și fashion editori, designeri, artişti muzicali, actori, personalităţi TV, influenceri, oameni de afaceri, make-up şi hair stylişti, etc. – mai exact toţi cei care “se fac vinovaţi” de dezvoltarea acestui domeniu în România.

În 2016, Capital.ro scria “Condusă de o dorinţă uriaşă de a crea, de a-şi materializa ideile în creaţii speciale, Cristina Bâtlan a devenit, în scurt timp, una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. Astăzi, brandul care a făcut-o celebră a ajuns să fie prezent în mai multe magazine din România şi din străinătate.”. La finalul lui 2016, în cadrul Elle Style Awards, voturile oamenilor care iubesc acest brand s-au făcut auzite în Sala Unirii din Palatul Parlamentului, în momentul în care Cosmin Tudoran anunţa câştigătorul categoriei Best Romanian Brand 2016 – Musette. Premiul a fost acceptat de Maria Popescu, Project Manager Musette, mulţumind în numele Cristinei Bâtlan, care, deşi nu a putut fi prezentă la eveniment, a fost extrem de bucuroasă la primirea veştii.

Un an mai târziu, Elle Style Awards invită participanţii să fie #artsy, iar cei care au răspuns afirmativ acestei invitaţii, nu au dezamăgit. Evenimentul a început la ora 19:30. Echipa Musette a ajuns exact înaintea decernării premiilor, direct de la birou.

Gazdele evenimentului –Roxana Voloșeniuc (Editor Șef Elle România) și Maurice Munteanu (Editor de Modă Elle România) au prezentat cu mari emoții nominalizările printre care erau mulţi prieteni, oameni dragi și adevărați profesioniști, colaboratori - o lume mică și interconectată.

Câştigătorii serii au fost:
Best Model – Ştefania Ivănescu
Best Designer – Cristina Săvulescu
Best Young Designer – Alexandru Simedru
Best Make-up Artist – Diana Ionescu
Best Hairstylist – George Soare
Best Photographer – Tibi Clenci
Best Personal Style – Inna
Best Pop-Artist – Delia
Best Fashion Blogger – Alina Ceuşan

Atmosfera era energică. Smartphone-uri în aer, blitz-uri declanşate din toate direcţiile, aproape că simțeai upload-ul selfie-urilor pe Instagram și Facebook când, dintr-odată auzim că “se strigă” Best Romanian Brand. Timpul se dilată. Iată-ne aici. Să facem live, să nu facem live… filmăm.

Maurice o invită pe scenă pe Ioana Ulmeanu (Editor Coordonator Elle România) să anunţe câştigătorul categoriei Best Romanian Brand. Ioana urcă pe scenă şi salută publicul:

“Bună seara, am aici şi plicul, dar pentru că vorbim despre cel mai bun brand românesc votat de cititorii Elle, cred că un mesaj important de transmis ar fi să cumpărăm local şi responsabil”, deschide plicul şi continuă “iar premiul pentru Best Romanian Brand merge către… Musette”.

cristina batlan best romanian brand
Cristina Bâtlan (Musette), câştigător Best Romanian Brand 2017Am sperat că se va întâmpla şi de această dată, iar speranţa noastră se înălţa din pasiunea şi respectul cu care ne facem munca. Ne-am dorit să o vedem pe Cristina primind acest premiu, cu atât mai mult cu cât emoţiile momentului, atmosfera, totul devine electrizant, iar noi trăiserăm aceste senzaţii cu un an înainte, în lipsa ei.

Cristina le-a mulţumit celor de la Elle “(Elle) face acest eveniment numai pentru români, le mulţumim că ne promovează.” iar simpatizanţilor Musette le-a mulțumit pentru voturi “este o răspundere şi mai mare pentru noi să nu vă dezamăgim şi încercăm asta în fiecare zi. Vă doresc succes în ceea ce faceţi şi dragoste pentru ceea ce faceţi!

Vă mulţumim pentru dragostea voastră, pentru spriijn şi pentru încrederea pe care o aveţi în noi! Vă iubim!

Musette