Confortul exprimat artistic prin obiecte din lemn


Lemnul prinde viață în forma sa naturală, cu poveștile pe care le cuprinde fiecare bucată de lemn românesc prin talentul și pasiunea Romanian Wood. Obiectele decorative poartă autenticitatea lemnului și a naturii, aducând în casele oamenilor un confort exprimat artistic.


În toate creațiile lui Alin Lazăr, lemnul, cu toate imperfecțiunile lui aduce o frumusețe autentică în spațiul intim de acasă, imperfecțiuni pe care încearcă să le pună în evidență cât mai armonios. Din fiecare bucată de lemn găsită sau recuperată, Alin îi aduce un strop de viață care schimbă atmosfera și energia din casa ta.


Primele produse Romanian Wood


Doar din pură pasiune pentru lemn și o curiozitate imensă, Alin realizat primele două produse pentru prietenii lui care își doreau acele piese de mobilier care să aibă personalitate și să emane o poveste, să aibă un sens în care ei se regăsesc, dar și un rol funcțional care să completeze zona lor de living. Din lemn recuperat, Alin, a creat două piese de mobilier deosebite ca design, textură și poveste – o consolă TV realizată dintr-o grindă de stejar veche și o masă pentru cafea din lemn ars.

Aceste două produse au însemnat un imbold pentru Alin, o confirmare că ceea ce creează aduce valoare, bucurie și utilitatea în viața oamenilor, iar pasul pentru a continua pe acest drum a fost conturat de prietenii pe care i-a ajutat să-și decoreze locuința, aceștia creându-i identitatea Romanian Wood pe care oamenii din online să o recunoască ușor și să se regăsească în produsele spectaculoase pe care le realizează.Musette Home & Porphyras together at Home!Libertatea și pasiunea de a crea


Fiecare produs Romanian Wood este unic în felul său, altfel, dar mai ales are o utilitatea în fiecare spațiu dintr-o casă, tocmai pentru ca oamenii să se bucure mereu de acel produs, să îl simtă parte din viața lor. Modul de crearea al unui produs diferă în funcție de produsul final pe care cieva și-l dorește, dar și în funcție de lemnul din care este construit – acestea fiind realizate din lemn recuperat din construcții vechi, din gospodăriile oamenilor sau lemn abandonat căruia îi acordă o șansă de a fi admirat în casele oamenilor. Romanian Wood readuce la viață fiecare bucată de lemn într-o formă artistică. Toate produsele realizate sunt parte din povestea lui Alin Lazăr, lasându-se inspirat de tot ceea ce îl înconjoară, dar și de nevoile pe care le au oamenii ce își doresc un produs creat de el. Această libertate de a se lăsa inspirat îi oferă posibilitatea de a exprima diferit aceeași emoție în produse diferite.


Dacă îți dorești un produs Romanian Wood pentru spațiul de acasă, îi poți contacta online pe rețelele sociale sau pe website, iar după identificarea nevoilor tale se creionează produsul care să te uimească.


Cu ce produs Romanian Wood ți-ai dori să personalizezi spațiul de acasă?