Personalitatea spațiului prin lumină


Din pasiune și din dragoste. Astfel a fost creat DiaBuga Design, locul unde corpurile de iluminat de interior create manual prind viață și dau viață spațiilor.


Diana Buga, fascinată de procesul creației și mereu în căutare de modalități de exprimare prin care să își lase amprenta, a făcut cunoștință cu multe materiale prin care a experimentat, chiar din timpul facultății de Artă și Design. Așa au ieșit primele idei. Nu a avut o strategie clară pentru ce a construit până acum, consideră că lucrurile în viață apar uneori spontan și îi place să le vadă ca pe provocări sau oportunități, să le savureze în parte, pas cu pas. De aceea, se axează pe prezent și este mereu atentă la tot ce îi oferă viața.


Fiecare operă de artă poartă ințial forma unei idei. Ideile sunt o formă de energie fără corp fizic, dar într-un mod ciudat ele pot interacționa cu noi, în spațiul nostru de acasă, iar singurul lor scop și impuls este de a se materializa. Astfel, ele pot prinde viață doar cu ajutorul imaginației și creativității noastre.Primele obiecte de iluminat create artizanal


A ales să se joace cu spațiul și lumina, oferind personalitate obiectelor, pentru că lumina are un rol foarte important în percepția asupra spațiului, având capacitatea de a modifica radical dispoziția unei persoane. Diana are curajul să își trăiască viața într-un mod creativ, să se exteriorizeze prin obiecte care își spun povestea, înfrumusețând orice spațiu care le găzduiește.


În această perioadă în care trebuie să ne gândim la confortul și buna dispoziție pe care ne-o oferă căminul nostru, corpurile de ilminat au prins o importanță esențială din punctul de vedere al tipului de lumină, dar mai mult semnificația și emoția pe care o are obiectul și pe care o transpune în interior. Astfel, Diana a ales un joc între spațiul și lumină, pentru a reda o armonie naturală, să descopăre noi forme de exprimare și metode de a da spațiului un aer unic și o personalitate puternică, astfel corpul de iluminat își lasă amprenta în interiorul nostru de acasă.Musette Home & DiaBuga Design together at Home!Fiecare creație a Dianei este recunoscută ușor, datorită designului creativ, care reușește să stârneacă curiozități, dar și să rămână memorabil pentru totdeauna. Diferența dintre corpurile de iluminat DiaBuga Design și alte produse, constă în faptul ca sunt create manual, fiind o parte din inițiatoarea proiectului, punând în fiecare corp de iluminat creat emoția, starea și viziunea despre spațiu pe care le-a simțit și gândit în momentul creării produsului.


În procesul de creație a unui produs, Diana este inspirată de tot prezentul în care trăiește, de tendințe, de toată documentarea care îi trece prin fața ochilor, de starea de spirit, pentru că un produs artizanal este suma experiențelor trăite de designer.


Lumina exprimată prin umbre subtile, povești și forme feminine


La fiecare model nou creat este nevoie de un timp de experimentare, a formei, a materialului sau a metodelor de producție, pentru că toate sunt diferite și fiecare are limbajul ei de exprimare, pe care trebuie să fie asimilat. Cea mai mare bucurie pentru Diana, sunt reacțiile oamenilor care au interacționat cu un corp de iluminat, pentru că îi place să îi surprindă plăcut și să le ofere mereu mai mult decât este promis.


Colecția Invisible, o colecție iubită cel mai mult de Diana, fiindcă se identifică cu materialele transparente, semiopace, cu formele feminine, care reflectă lumina prin umbre subtile. Lămpile din această colecție sunt create prin manipularea materialului cu caldura și toate au o formă unică, care scot în evidență fiecare loc intim de acasă.


Pentru Diana, prezența corpurilor de iluminat în casele oamenilor este o afirmare că ceea ce face este bine și își dorește să poată face mult mai mult prin acest produse, să aducă energie și emoție puternică în casele oamenilor.


Pentru voi, cei care vă doriți o lampă cu personalitate, puteți achiziționa produsele DiaBuga Design online, de pe site-ul diabugadesign.ro.


Transformă fiecare colț de acasă printr-o lampă cu personalitate DiaBuga Design!