O poveste spusă pe porțelan


“Wagner arte frumoase și povești ” este o poveste care se spune pe porțelan de mai mult de zece ani. Ani de căutare a frumosului în orice fragment de viață și natură, în tot ce ne înconjoară.


Pe baza conceptelor și a planurilor Anei Wagner, alături de artiștii-colaboratori ai atelierului, Wagner Arte realizează, astăzi, o gamă diversă de produse de lux, unicat, dar și obiecte de serie mai mare: bijuterii sofisticate și elegante pentru doamne, dar și pentru domni, seturi din porțelan pentru servirea mesei, a ceaiului și a cafelei, corpuri de iluminat, mobilier pictat manual și accesorizat cu porțelan Wagner.


Toate produsele Wagner Arte au în centrul lor porțelanul pictat manual.


Emoția primilor pași


Încă din facultate, Ana Wagner, a creat primele obiecte - cănile de cafea și ceai personalizate cu nume. Sora acesteia, Irina Wagner, a însoțit-o pe tot parcursul artistic, și în 2005 s-au decis să aleagă drumul antreprenoriatului împreună și să pună bazele primului magazin pe blvd. Carol și marca Wagner Arte.


Obiectele create în atelier sunt artă și emoție pură, aducând în casele oamenilor stări de bine, energie binefăcatoare. Artistul când creează împrumută din lumina creației sale obiectelor și acestea mai departe când sunt folosite transmit acea stare.


Porțelanurile Wagner își găsesc, de obicei, locul în vitrinele cu obiecte mai prețioase sau însoțind cele mai intime rutine ale zilei, cum ar fi băutul cafelei, ceaiului de dimineață. Majoritatea iubitorilor produselor Wagner Arte oferă cadou aceste piese, ceea ce pune în lumină generozitatea poporului nostru. O altă categorie de obiecte aduc la propriu lumina în casele oamenilor. Obiectele fotofore sau cele de iluminat sunt adevarate bijuterii în porțelan.Musette HOME & Wagner Arte together at Home!Manualitatea este cea care diferențiază obiectele Wagner Arte, astfel atelierul celor două surori este o manufactură și fiecare piesă este creată cu o deosebită grijă și profesionalism. Designul acestor obiecte este semnat de Ana Wagner, artist contemporan roman, fapt ce înnobilează procesul de creație și produsul final. Ceea ce diferențiază brandul de alte case este și faptul că fiecare obiect poate fi personalizat special pentru un client, cu o monograma, mesaj, imagine, culoare. Ana Wagner a fost menționată de curând de fundația elvețiana Michelangelo drept unul dintre cei mai talentați meșteri artizani din Europa.


Totodata este și singurul designer român invitat de către Fabrica portugheză Vista Allegre de porțelan să creeze o linie pentru ei, alături de alte nume importante din industrie, cum sunt Christian Lacroix, Claudia Schiffer, Joana Vasconcelos, Oscar de la Renta. Ana Wagner, directorul de creație al casei Wagner Arte are câteva zone de inspirație bogate: grădina și plantele pe care le întâlnește în plimbările zilnice sau în calătoriile mai îndepărtate, calătoriile și locurile noi, copilăria și simbolurile ce au insoțit-o pe parcursul ei, poveștile personale și viața însăși. De cele mai multe ori, a crea înseamnă a trăi, a te exprima, iar un business creativ ca Wagner Arte înseamnă să reinterpreteze viața și să invite publicul să poată privi prin lentilele lor colorate lumea.Produse Wagner cu emoții, povești, istorii


Pentru ca un produs Wagner să prindă contur, viață, emoție, de obicei, este nevoie de luni de zile pentru designul de produs și execuție, testare. Când se realizează o colecție nouă, planificarea acesteia începe cu un an înainte. Urmând schițele, discuțiile, adaptarea la nevoia oamenilor, perfecționarea ideilor și mai apoi trecerea în plan 3D, colaborare cu diverși meștesugari sau bijutieri, decorul pe porțelan, tratamentele termice repetate, teste, din nou rafinarea ideilor, și lansările de produs care sunt gândite în detaliu pentru a transmite oamenilor esența Wagner Arte.


“Canile sunt preferatele mele și oscilez mereu și le schimb. Cana e preferata mea pentru că a fost primul obiect creat și-apoi pentru că însoțește mereu unul dintre cele mai drăguțe ritualuri dimineața - liniște, cafea, momente pentru mine, lectură, bucuria de a mă trezi la viață. Din nou!


Cea mai mare bucurie a mea este să ofer cadou aceste obiecte și să știu că aduc bucurie, că fac ziua un pic mai bună persoanei ce le folosește”, ne-a povestit Irina Wagner.


Produsele Wagner Arte, care vibrează de emoție, povești, istorii, amprente de viață le găsiți pe wagnerarteshop.com sau în showroom-ul din Cotroceni din Blvd. Dr. Prof. Gheorghe Marinescu 4.


Trăiește emoția cafelei de dimineața sau a unui ceai într-o ceașcă de porțelan Wagner Arte!