Profesia îmbinată cu pasiunea


Antreprenoriat născut dintr-o pasiune. Pasiunea pentru natural, pentru rafinament, pentru puritate și simplitate sofisticată. Faptul că Raluca Hera este medic a adus un plus de valoare brand-ului creat de ea, în sensul că a putut determina personal cu ce ingrediente dorește să lucreze și care sunt formulele pe care își dorește să le creeze pentru consumatorii ei.


De la primul produs la prima gamă de produse


Primul produs a fost un ser facial creat pentru ea, cu scopul de a elimina impuritățile tenului sensibil și cu problem pe care îl avea. Era un blend de uleiuri botanice și esentiale. S-a bucurat de acest ser împreună cu prietenele sale, iar, ulterior, am creat o gamă mai largă de seruri, pentru diferite tipuri de ten, și de aici a început dezvoltarea gamei complete de produse de îngrijire a tenului. Crearea și validarea formulelor a durat aproximativ doi ani, după care a putut lansa spre vânzare primele produse.


Inițial, produsele conțineau exclusiv ingrediente naturale din plante cu efect hidratant și nutritiv. La anumite produse păstrează încă acele formule inițiale. Ulterior, Raluca a introdus și ingrediente anti-aging potente, de origine vegetală, astfel încât brand-ul HERA este în prezent unul de COSMECEUTICE adica un nivel peste cosmetice întrucât au și grad terapeutic și beneficii semnificative pe sanătatea și frumusețea pielii.


Efectul vizibil benefic al produselor HERA este dat de mai mulți factori:

  • 100 % natural și pe cât posibil organic înseamnă o absorbție foarte bună la nivelul pielii
  • ingredientele anti-aging sunt alese specific pentru anumite probleme ale tenului și anumite grupe de vârstă, astfel asiguram un efect optim pentru fiecare consumator
  • produsele HERA pot fi personalizateMusette Home & HERA together at Home!


Creativitatea tehnică din spatele produselor


Ea își găsește inspirația în tot ceea ce o înconjoară, dar cel mai mult se regăsește în medicină, cercetare în domeniul îngrijirii pielii, evenimente si publicații high-end, de unde își culege doza de creativitate de care are nevoie. Pentru Raluca creativitatea înseamnă să ofere produse tuturor care își doresc să încerce o alternativă de îngrijire a pielii - pură, naturală, organică, dar și eficientă. Creativitatea înseamnă pentru ea capacitatea de a formula produse sofisticate care combină cele mai noi descoperiri științifice cu cele mai pure ingrediente pe care natura le poate oferi, cu scopul de a răspunde cerințelor acelor consumatori care caută puritate, calitate și care doresc să facă o diferență în experiența lor cu produsele de îngrijire a pielii.


Procesul creării unui produs este unul complex, ca orice proces de creație. Primul pas este viziunea – ce dorește să creeze, urmează câteva încercări legate de asocierea de ingrediente, pe hârtie. Ulterior, Raluca începe încercările în laborator, acestea pot dura de la câteva zile la câteva luni. Între timp se concentrează asupra aspectului de prezentare al produsului – ambalajul. După ce idea ei prinde viață, începe să testeze produsul – efecte, eficiență, stabilitate, aspect organoleptic. După această rutină, consumatorul poate descoperi efectele produselor HERA.


“Sunt căteva produse fără de care nu aș pleca nicăieri și mi-ar fi greu să le găsesc înlocuitor pe termen lung: serul CONCENTRAT SUPREM ANTI-AGING, crema multipotentă BIOPEPTIDE | COMPLEX SUPREM ANTI-AGING și BIOPEPTIDE | BALSAM PENTRU OCHI & RIDURI. Aceste produse conțin ingrediente prețioase puternic regenerative și cu proprietăți terapeutice”, ne-a povestit Raluca Hera.


Fiecare produs vândut înseamnă pentru Raluca un imbold la creatie, la a deveni mai buni și la dorința de a face brandul HERA cât mai cunoscut. Dacă îți dorești să testezi acasă produsele HERA, le poți găsi pe heramedical.ro precum si pe site-uri partenere și în retail.


Oferă-ți un ritual de spa în spațiul de acasă, descoperind produsele HERA!