You're currently on:

Program loializare

Calitatea de membru este atestată prin cardul de fidelitate MUSETTE; acesta nu este un card de credit, ci un card de identificare a clienţilor fideli pe baza căruia posesorii beneficiază de un set de avantaje la achiziţionare de produse din reţeaua de magazine MUSETTE.

 

Beneficiile cardului de fidelitate:

• 10% discount pentru orice achiziţie: posesorul unui card de fidelitate MUSETTE beneficiază de un discount fix de 10% pentru orice achizitie;

• 10% HAPPY BIRTHDAY DISCOUNT: de ziua ta, MUSETTE ţi-a pregătit un cadou. Ai 7 zile la dispoziţie începând cu data la care te-ai născut şi un discount suplimentar de 10% pentru a-ţi alege 2 produse, din categorii diferite (exemplu: încălţăminte şi marochinărie), dintr-unul din magazinele MUSETTE;

• Invitaţii la evenimentele organizate de MUSETTE: clienţii fideli sunt invitaţi la vânzările promoţionale cu circuit închis, unde pot beneficia de preţuri preferenţiale, la prezentări de modă şi la alte evenimente speciale MUSETTE. În plus, veţi avea posibilitatea de a beneficia de informaţii în avans cu privire la planul de ofertă şi planul promoţional oferit de MUSETTE.

 

Dobândirea calităţii de membru MUSETTE CLUB

Poate intra in posesia cardului de fidelitate MUSETTE orice persoană care achiziţionează produse din magazinele MUSETTE în valoare totală de minim 1000 RON, dovada făcându-se pe baza bonului de casă. Sunt valabile bonurile de casă din orice punct de vânzare MUSETTE, indiferent dacă sunt acordate discount-uri sau produsele corespunzătoare fac parte din promoţii sau campanii de reduceri de preţ. Participantul completează integral formularul de înscriere, cu date reale şi citeţ. Formularul de înscriere se completează şi se predă în punctele de vânzare MUSETTE împreună cu bonul de casă care face dovada achiziţiei. Un formular nesemnat sau conţinând date incomplete nu este valid, ceea ce atrage după sine imposibilitatea de a beneficia de avantajele oferite de acest program. Cardul de fidelitate MUSETTE se va trimite către posesor la magazinul MUSETTE indicat de acesta. După primirea acestuia de către posesor, cardul devine activ şi poate fi imediat utilizat. Titularul cardului va avea obligaţia de a anunţa fără întârziere orice schimbare a informaţiilor personale şi, de asemenea, va anunţa pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate.

Mecanism de functionare

Zona de desfășurare a programului de fidelitate este reprezentată de punctele de vânzare MUSETTE de pe întreg teritoriul Romaniei, cu posibilitate de extindere şi la viitori parteneri.

Programul de fidelitate are o durată nedeterminată. Cardul dvs. de fidelitate este valabil un an de zile, începând cu data la care acesta a devenit activ. Puteți rămâne în programul de fidelitate și puteți beneficia în continuare de avantajele cardului de fidelitate MUSETTE în condițiile în care în decursul acestui an calendaristic ați achiziționat produse MUSETTE în valoare de 2000 RON.

Procentul de 10% discount disponibil pentru orice achiziție efectuată de dvs. în perioada de valabilitate a cardului de fidelitate MUSETTE este aplicabil având în vedere următorul considerent: în cazul în care respectivul produs face parte dintr-o promoție sau într-o campanie de reduceri de preț, se va lua în considerare doar discountul cel mai semnificativ (comparând discount-ul de card și discount-ul promoției).

MUSETTE îsi rezervă dreptul de a sista oricând derularea programului, înştiintarea cu privirea la aceasta fiind afişată în toate punctele de vânzare MUSETTE cu cel putin 15 zile înainte.

Conform legii 677/2001, datele dvs. personale vor fi prelucrate doar în vederea analizelor necesare Musette. Acestea nu vor fi înstrăinate către alte baze de date; conform legii menţionate se pot aduce modificări sau se poate face opoziţie cu privire la datele personale.

Acest program de fidelitate se va defăsura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial, fiind organizat de SC MUSETTE SRL, cu sediul social în str. Alexandru Donici nr. 2, sector 2, Bucureşti, Romania, înregistrată la Oficiul Registrului Comertului de pe lângă Tribunalul Bucureşti nr. J40/8273/1992, cod unic de înregistrare 2443, denumite în cele de mai sus « Organizator ».

Post your comment

MUSETTE ONLINE