You're currently on:

Limitări
Procesarea comenzilor pe acest Website se va face doar pentru clienţii de pe teritoriul României. Nu efectuăm livrări în afara ariei stabilite. 
Pot plasa comenzi pe Website persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani până în ziua efectuării comenzii şi care au acceptat termenii şi condiţiile impuse.

Încheierea contractului
Toate informaţiile de pe Website au scop informativ, ele nefăcând obiectul unui Contract Comercial, până în momentul lansării şi confirmării unei comenzi.
După plasarea unei comenzi pe Website, vă vom trimite un email de înştiinţare referitor la recepţia comenzii dumneavoastră. Acceptarea comenzii vă va fi adusă la cunostinţă prin email sub forma Confirmării Comenzii. Contractul dintre Musette şi cumpărător devine valabil în momentul expedierii Confirmării Comenzii şi face referire strict la Produsele confirmate. 

SOCIETATEA NU CONSIDERĂ ÎN NICIUN MOMENT O COMANDA NECONFIRMATĂ CA AVÂND VALOAREA UNUI CONTRACT.
Contractul se consideră încheiat la momentul expedierii către cumpărător a email-ului ce conţine Confirmarea Comenzii.
Va rugăm sa verificaţi conţinutul Confirmării Comenzii şi să notificaţi eventualele erori descoperite la asistenta@musettegroup.ro sau telefonic la 0729.896.628 / 0372.711.911.

Obiectul contractului
Toate produsele afişate pe site-ul www.musette.ro la secţiunea „Online shop” pot face obiectul unei comenzi, însă numai în limita stocului disponibil.
Este posibil ca unele culori să prezinte diferenţe de nuanţă între produsul efectiv şi imaginea acestuia pe site. Aceste diferenţe pot apărea ca urmare a prelucrării imaginilor.

Preţul
Preturile afisate pe Website sunt în RON şi includ TVA, dar nu conţin şi contravaloarea transportului, sumă ce va fi adăugată la totalul de plată.
Nivelul costurilor de transport este prezentat la secţiunea „Livrarea produselor”.
Facem eforturi pentru a ne asigura că preţurile trecute pe Website sunt corecte, însă, din cauza unor erori sau disfuncţionalităţi tehnice, pot exista situaţii în care preţul afişat să nu fie cel corespunzător. Dacă apar erori şi unele produse sunt postate cu un preţ greşit, veţi fi contactat şi veţi avea opţiunea de confirmare a comenzii la preţul corect sau de anulare a acesteia. Dacă nu puteţi fi contactat, comanda va fi considerată anulată şi se va recurge la procedura de restituire a sumei plătite. Nu ne obligăm să onorăm comenzi ce au ca obiect produse al căror preţ este greşit, iar greşeala este sesizabilă, preţul expus neîncadrându-se în grila noastră obişnuită de preţuri.
Ne rezervăm dreptul de a schimba preţul produselor postate pe site în orice moment, cu excepţia produselor care fac obiectul unei comenzi confirmate, in conditiile in care pretul confirmat nu face obiectul unei erori tehnice.

 

Post your comment

MUSETTE ONLINE