You're currently on:

DESPRE MUSETTE

Ce a început în 1992 ca o companie de trading a devenit astăzi unul dintre cele mai prestigioase branduri de fashion din lume. Recunoscut pentru calitatea şi designul exclusivist al pantofilor şi genţilor sale, Musette este brandul care ilustrează echilibrul perfect între tradiţie, cercetare, măiestrie artizanală şi inovaţie. Musette este noul tip de lux, neconvenţional şi autentic. Un stil care exprimă noi forme ale eleganţei, prezentându-se ca un clasicism modern, bazat pe creativitate superioară. Cu fiecare nouă colecţie, Musette se defineşte printr-o sinteză unică de magie şi artă a execuţiei, exprimată în originalitatea, modernitatea, durabilitatea şi frumuseţea fiecărei creaţii, acea frumuseţe mereu sofisticată, dar niciodată excesivă.

MISIUNE

Musette spune o poveste cu fiecare creaţie, o poveste care inspiră femeile şi le face să se simtă frumoase. O poveste care începe cu o viziune şi se continuă cu peste 100 de paşi. De cel puţin 100 de paşi are nevoie o geantă sau o pereche de pantofi pentru a atinge cele mai înalte standarde de calitate si a deveni un obiect al adoraţiei. Mai mult decât accesorii, creaţiile Musette îşi transcend statutul şi devin mesageri ai vremurilor, ai schimbărilor de tendinţe şi ai noilor stări de spirit care surprind aspecte unice ale elegantei şi feminităţii, seducţiei si farmecului.

STRATEGIE

Succesul obţinut deja pe piaţa internaţională determină compania să continue extinderea afacerilor în tot mai multe ţări, să consolideze şi să crească notorietatea brandului şi să devină un competitor puternic pe plan global. Noua competitivitate obligă la mişcare şi transformare continue, într-o dimensiune unde luxul şi frumuseţea nu cunosc limite, iar creatorii de valoare se afla într-un proces perpetuu de reinventare a standardelor definitorii pentru exclusivism.

O imensă dorinţă pentru inovaţie şi performanţă motivează compania sa experimenteze permanent noi tehnici avansate de producţie si de control şi să investească în materiale revoluţionare şi în cercetarea de produs. Totuşi, chiar dacă ajutorul tehnologiei în procesul de execuţie face produsul mai stabil, durabil şi confortabil, experienţa umana şi abilităţile manuale sunt de neînlocuit. Fundamental, Musette rămâne artizan, valoare caracteristică luxului.

Cristina Bâtlan este director de creaţie al Musette încă din 2003. Ea coordonează o echipă de designeri italieni si francezi, iniţiază proiecte de modă sau artă cu artişti locali, din Paris sau Viena şi concepe în fiecare sezon noua imagine a brandului. Creaţiile ei sunt întâlniri provocatoare dar pline de farmec între estetica tradiţionala şi criteriile momentului, rezultatul fiind, de fiecare dată, o explozie de forme, culori, texturi şi detalii captivante. Genţile şi pantofii Musette se impun atenţiei imediat graţie culorilor inedite, a texturilor neaşteptate şi a prospeţimii combinaţiilor, câştigând statutul de creaţii ultra-dezirabile, perfect potrivite cu stilul de viaţă contemporan.

Post your comment

MUSETTE ONLINE